Tuesday, 16 August 2011

YOU ARE MY ONLY ONE

ASSALAMUALAIKUM

Selamat pagi dan selamat berposa untuk sepanjang hari neh.. bila dah bangun tidoq, memandangkan bila berposa tak dak la rutin aku untuk menyediakan sarapan, so aku terus online, mencari ilmu, gosip dan bla bla bla. selsema aku pon dah ok sket dah, sebab dah telan ubat. Pepagi neh tak berapa nak ada idea kreatif lah, adoyai..kamon kamon kamon otak !!! sigh, berderau darah bila baca pasal isu murtad dan hina islam yang semakin berleluasa neh, May ALLAH bless them and put them in the right path. haish ok la berbalik kepada tajuk di atas, apa kebendanya minah neh nak citer, bleh kasi explain dengan jelas... wa la wei, sabaq la sat, aku nak pikiaq, atoq ayat..ingat senang pa! straight to the point, YOU ARE MY ONLY ONE "TAMER HOSNY"..  ha aku dah habaq dah.  kalau orang len suka Lady gagak , Justin Bibir , Britney sepia , sapa lagi ek, ??? ha Yuna, shahir, dan bla bla bla, aku pulak tak minat diorang, aku pilih TAMER HOSNY untuk dijadikan ikon penyanyi kegemaran aku...!!! siapa dia TAMER HOSNY neh? satgi aku tunjuk.... cer tengok kat bawah

  aku tau ramai yang akan kata apa kejadahnya aku stori neh, mai mana neh, awat aku tak kenai pon ..!! (sori atas penggunaan bhasa kedah aku, sebab tak bleh nak buang der...)... dia neh penyanyi feveret aku la kiranya, semua lagu dia bleh aku layan siang malam and nak tambah actually dia neh penyanyi arab..hehe :)

INFO TAMER HOSNY
  • NAMA = TAMER HOSNY ABBAS FARGHALI
  • DOB = 16 0G0S 1977
  • STATUS = SINGLE
  • NEGARA = MESIR
  • ADIK BERADIK = 2 ORANG, BELIAU KEDUA
  • MIX MESIR SYRIA SEBAB MAK DIA SYRIAN
  • GELARAN = PRINCE OF LOVE
Wa la wei kalau setakat orang len nyanyi aku tepok tangan ja kot, tapi kalau aku berpeluang bagi surat kat dia, aku akan tulis "will u marry me" , "will u be my bf" , "i love u" dan bla bla bla, iaitu ayat-ayat yang selalu digunakan anak-anak dara bila nampak Jefri Din masa zaman retro. Tapi kalau dia just bagi salam kat aku pon aku rasa aku bleh pengsan. Aku kureng sket dengan penyanyi Malaysia neh, sebab  sebab sebab sebab sebab sebab sebab ...ada la, takot nanti sentuh sensitiviti sesapa.. ada sebab kenapa aku suka penyanyi hensem dan macho neh!!!

  • sebab dia hensem , hensem , hensem , hensem
  • sebab dia mula dari bawah dan susah .
  • sebab dia funny
  • sebab aku suka lagu arab
  • sebab dia single  ehehehehe
  • sebab dia style gler r
  • serius dia cute

do i look like a slut when i said why i like him!! hahaha

actually dia bukan penyayi saja tapi berlakon jugak beberapa filem dan drama di mesir...kalau pegi mesir cakap pasal dia semua orang kenal la...!!  hheheheh






i know i know  hes gojes kan!! ahahaha,,,  aku paling suka filem Omar wa salma , terbaik la even aku tak paham bahasa arab tapi proses pembelajaran kan.. memandangkan aku suka lagu arab, TAMER HOSNY telah menjadi top singer dalam hati aku..lalalala... kalau nk info lagi google je lah yer, tak larat dah neh...huhu



memandangkan hari ni besday TAMER HOSNY aku nak wish lah...  HAPPY  BIRTHDAY  TAMER, MAY ALLAH BLESS U ALWAYS..KEEP SINGING MARVELOUS SONGS... lalala  bye bye yer

 peace no war ( tu bukan awek dia, penyanyi jugak "alia hosny")....  hehehe... 
wasalam, entri yang tak seberapa telah dipost oleh tuan punya blog, the happiest farhana

farhana = happiest in arabic




2 comments:

  1. Nak nanya' ni, Saudari Farhana. Aliaa Hosny tu ade hubongan ape ngan Tamer Hosny..? Mereke bedua' tu adek-beradek keee..?

    ReplyDelete