Thursday, 23 June 2011

ANNOYING BETOL BILA GUYS......

ASSALAMUALAIKUM

Bila  aku  boring.. aku mengonlinekan  diri aku  kedalam  laman  sosial.  dan  bila  start to interact with guys , all of them annoyed me with their actions,  want me to tell u about it... dun  worri  i have  listed  it in my mind and for the climax of my entri i will  tulih...hahaha  ...rojak  bahasa  aku dah neh.. jangan  jadi  cam saya..martabatkan  bahasa  melayu okey...
di malam  yang hening  ini, dengan angin  sepoi-sepoi bahasa , nyamok ketit kaki  sambil tunggu pak aku balik  dari masjid (pak aku kaki masjid)  aku nak la tulih sket  walaupon hampa  kata aku OVER...  blog aku ,suka ati aku la kan....   pernah kah hampa rasa cam menyampah nak online...??  kalau  ad  simptom macam  aku neh  kurangkan la masa beronline..hehehe...  

aku cukup  tensyen   bila sign in yahoo mail, facebook dan sebagainya  di tegor  lelaki-lelaki yang  annoying ...  kekadang rasa cam nak lempaq lappy aku pon ad..tapi pikiaq balik  ingat  lappy bleh  beli  sekilo  3  ringgit  kat  tepi jalan ka...hahah..  

neh  dia  type-type yang aku menyampah sket ..kekadang  banyak..

KALAU X SUKA  JANGAN  BACA

  • Bila aku chatting  kat  yahoo mail, suka  buzz... mamat  jenih  neh kompom mai  dari pakistan x pon  india la mana  hala... ingat aku pekaq ka pa..sabaq x bleh...aku teroih block...nyampah.
  • Bila buzz aku , dok sembang-sembang  tetiba  mintak  webcam.. sori aku jenih x webcam dengan laki aku x kenai,,,,  bukan bleh sangat...satgi hampa  bayang  bukan-bukan.
  • bila sembang-sembang ok. baguih budak neh, bleh la buat kawan. bila dah kawan baru kluaq  idung  belang... "jom chat noti"...pala  hotak hampa..aku islam  tau dak, gatai sangat aih. xsedaq  diri melayu.!
  • x dapat webcam mintak gambaq, aku sure x bagi...  sekian terima kaseh!
  • kat facebook pon camtuh gak. baru add, aku approve la..sekali hampeh..  "jom chat sex". bodo betoi. memang aku block la jenih camneh.
  • dulu kat sekolah x penah nak tegoq aku, sebab dulu comot, selekeh ,  x lawa..bila chat fb la neh, "nak no fon"... dulu layan aku cam sampah..mintak maaf la noh , aku x bagi gak,,
  • mengada-ngada sangat  ."i like u la"  ..hotak hampa, sedaq la diri tu sket,,,fb  ja pon.bukan kenai hang sangat pon
  • "jom kluaq"..gila aku nk kluaq dengan hampa.. x kenai.. sori.
  • xpon dok tag gambaq dia kat aku,,.lu pa kes.!!
  • bila chat dengan non malaysian, dia yang x reti english, nak salahkan kita plak...hang yang  bangang.... plezzzz la.... 
  • dah jadi laki oghang tapi nak berchat-chat dengan pompuan len...woi bini kat umah ingat la..  
 setakat neh, depa  neh la yang annoyingkan aku.,,  then  dok paksa-paksa..  hello  could u please not forcing me..!!  mostly lelaki M*****  camneh...  sumtimes  malaih nak layan  so aku buat x tau ja la..  sorry to say...  



 

2 comments:

  1. hawt kebendanya.... hot x hot, dok single gk...huhu

    ReplyDelete